Trip Ke-2 Sungai 5




Trip ke2 ke jeti sungai 5, bersama bro mus & shah. Tapi kali ni agak berbeza. Sebab bot yang kami naik tu je pun... hahahahahha.. nampak la keadaan sekeliling sepanjang perjalanan. 
 Time pergi Bukan main suka lagi bro mus.. Tak sampai 10 minit mula la cari tempat landing. Nasib la bot ni kurang penumpang.
 Bro Mus... 5 minit berlepas dari jeti
tuka (ni je yang best sikit)
Hasil Tangkapan kali ni xder la menarik sangat.... Gelama, ketam,Tuka aje.... Tap ranking still bro mus pegang.. sebab dia berjaya menawan buntal... wakakakakakkaka 
Shah & Bro Mus- 10 Min je bot berlepas.. terus landing..
Shah & Otai jeti..
 Otai kat atas yang sebelah shah tu lagi best. Belukang 1 box dia bawa balik.. nak jual katanya... rm3 skilo.. ok la bang dari buang saja......


Sampai ke jeti pun Bro mus still koma lagi....hahahh
Note: Da tau xleh naik bot... main sungai je la...
Post a Comment

:: Video ::

Loading...